9.12.07

>>>För er som har möjlighet att se på Dansk TV

Vi fick ett bra TV-tips om det nyaste programmet i "När storken sviker"-serien, som handlar om adoptivfamiljer i Danmark.

Serien sändes i Sverige i 2 delar, på våren 2006 om jag minns rätt. Då fick vi i Sverige se både första programmet och sedan uppföljningsprogrammet, om livet i familjerna 2 år senare.

Nu sänds alltså det tredje programmet i Danmark, och den här gången handlar det om samma familjer 5 år efter första sändningen. En av familjerna har adopterat 2 gånger från Sydafrika.

Här kommer DRs beskrivning:

Når storken svigter - 5 år efter
For fem år siden fulgte DR TV nogle danske familier i tiden før og efter en adoption. I to nye programmer besøger vi familierne igen. Vibeke og Stig hentede en lille pige i Indien. Signe er nu seks år gammel og er blevet bevidst om, at hun ser anderledes ud. Winnie og Morten fik Johanna og Thomas fra Sydafrika. Nu venter en ny, stor begivenhed, som vil vende op og ned på familielivet. Nanna og Michael, hentede den nu femårige Jakob i Korea, og Nanna bliver stadig stærkt berørt ved tanken om telefonopringningen for fem år siden.

Sändningstider (2 delar):
DR1
onsdag 12 dec, 20.30-21.00
onsdag 19 dec, 20.30-21.00

1 kommentar:

Anonym sa...

Här kan man se avsnittet på nätet www.dr.dk/Dokumentar/tv/DR1/2007/1204134739.htm