10.7.07

>>>AFSA fråga 5 : Tillbakablick på SA-resan

Dags för ännu en fråga!


Med "facit i handen", är det någonting ni skulle gjort annorlunda på Sydafrika-resan?

Looking back, is there anything you would have done differently during your trip?


Svara gärna genom att lämna en kommentar!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vi skulle ha stannat 1v extra. Annars är vi nöjda!

Anonym sa...

Vi skulle stannat längre, vi var där i 3veckor.

Vi ångrar också att vi inte sa åt Martie när hon stressade genom barnhemmet, det ångrar vi Verkligen nu!

Anonym sa...

Vi stannade i tre veckor och skulle gärna ha stannat en vecka till! Även vi tycker att det stressades när vi besökte barnhemmet.

Anonym sa...

Vi var nöjda med att stanna de erforderliga 14 dagarna. Vi var så inriktade på vårt barn att vi kände oss nöjda med de intensiva 14 dagarna och tyckte att det var härligt att få komma hem och börja vårt nya liv i Sverige ihop. Däremot åkte vi med på nästan alla utflykter som ebjöds och det var fantastiskt! Det skulle jag göra igen. Vi kände inte oss stressade då vi var på barnhemmt utan besöket varade så länge vi ville. Jag vet faktiskt inte vad vi skulle ha gjort annorlunda. Vi tyckte att allt kändes prima!

Anonym sa...

Vi skulle ha frågat Abbas personal eller Martie om var man kan köpa schwe-schwe-tyger. Det enda som vi köpte hem i såna tyger var kläder från SA Cares for Life (vi shoppade loss på deras kontor), och jag hade gärnat köpt hem även metervaror. Hade också shoppat mer pärlor och hobbygrejs på marknaden vid Hatfield.

Annars var vi jättenöjda med vår resa från början till slut(förutom med den danska adoptionsorganisationens misstag med vår sak), med utflykter och barnhemsbesök och alltihop.

Anonym sa...

sista resan var vi 4 veckor i SA och det ångrar vi inte, hade gärna varit ytterligare någon vecka.

Anonym sa...

Vi hade nog trott att vi skulle gått ut och ätit mer på kvällarna som vi läst andra gjort via resedagböcker. Men vi vågade inte gå ut efter 5-6-tiden, och så var vi så trötta och kände inte att vi ville släpa med oss vår son 6 månader ut då. Det stämde så dåligt med hans mat och nattningstider så även om vi beställde via Mr Delivery fick en av oss nästan alltid äta kall mat.

Vi skulle kanske kostat på oss mer när vi åt lunch ute istället.

familjen Rydén sa...

Även vi tyckte att Martie stressade genom barnhemmet och att vi borde sagt något om det. Visst, vi skulle inte vara kvar där hela dagen, men något längre hade känts nödvändigt.