12.7.07

>>>"Guest House" - serien : Chancellor's Court
Läge:

-Beläget i Arcadia-området, inom gångavstånd till Hatfield Shopping Centre och ett antal restauranger.

-Gästhuset är också inom gångavstånd till Abbas kontor.

Annat:

-Simbassäng med staket

-Babysaker tillgängliga, samt leksaker för äldre barn

-10 olika rum med egna ingångar

-Air-conditioning

-TV

-Telefon och kassaskåp.

-Trådlös-Internet – ta med din laptop

Säkerhet:

-Stängsel med säkerhetsgrind


Vad tyckte ni om att bo på Chancellor's Court?

What did you think about your stay at Chancellor's Court?


Svara gärna genom att lämna en kommentar!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vo bodde på Chancellor's förra året i ett av de större rummen precis utanför poolen. Ett fanastiskt ställe med kanonpersonal. Nära till allt och vi kände oss säkra. kan rekommenderas.

Anonym sa...

Vi tyckte att det var bra, men ganska omysig innergård (om man jämnför med The rose) & ganska trafikerad väg utanför.

Vi har också bott på The rose som har en underbar trädgård, pool, trevlig personal & rum. Dock var det inte lika många adoptivfamiljer som bodde där & de hadde inte så mycket barnsaker att låna ut.

Vi kände oss väldigt säkra på båda ställerna.

Anonym sa...

Vi tyckte det var ganska bra, mkt väsen från gatan utanför kvällstid och nattetid. Vi gjorde egen frukost då vi inte tyckte deras frukost var bra. Personalen var jätte bra! Även servicen då den väl kom.

Anonym sa...

Vi bodde på Chancellor's Court i November -06 och tyckte att det var jättebra ställe. Vi hade bott förra gången på Lethabong (stängt) och vi kände oss mera säkra på Chancellor's.

Vi också gjorde egen frukost, för att vi tycker inte att äta "bacon & eggs" varje morgon.

Unknown sa...

Vi bodde på Chancellor's för en dryg månad sedan. Vi trivdes där, mest pga den familjära atmosfären. Alla i personalen var ljuvliga mot oss och vår lille son. Särskilt Martha uppskattade vi mycket! :)

Anonym sa...

Vill man vara social och umgås med andra adoptivfamiljer är nog Chancellors bäst. Vi bodde första natten på the Rose och var väldigt ensamma då. Sen blev det bra när vi kom till Chancellors där det då bodde nio familjer, från Danmark, Holland, Finland, Färöarna och Sverige.
Kvalitén på rummen verkar vara lite ojämn. En familj var väldigt missnöjd efter hål i lägenheten och kackerlackor. Men de bestämde att den lägenheten inte skulle hyras ut mer förrän den renoverats. I en annan regnade det in vid ett kraftigt åskväder. Fast själva upplevde vi inga sådana problem. Våra lägenheter var helt ok, fina. Vi fick först ett mindre rum, 1 bedroom och bytte efter en vecka till ett av de största rummen där vi trivdes bättre. Bara två lägenheter hade riktig spis. Bara några lägeneheter hade riktigt skötbord. Vi fick byta på golvet på båda ställena, vilket var lite jobbigt. Men efter att ha frågat efter skötbord så köpte dom i alla fall ett portabelt skötunderlägg till oss. Jag tror det vara ovanligt många famijer här samtidigt och grejerna räckte inte. Vi fick vänta någon dag på babyskydd och paraplyvagn.
Personalen var mycket trevlig och gillar barnen.
Frukosten var ok i vårt tycke.
Poolen är rätt liten, men vi använde den till slut i alla fall.
Vi fick hjälp att tvätta kläder, vilket vi hörde inte gick på Elstree. Det var bara på onsdagar som fotbollsmatcherna gick och det larmade lite på gatan, men vi somnade vid 8 på kvällen som vanligt så oss störde det inte så mycket. Man blir så trött av att vara förälder.

Anonym sa...

Vi bodde på Chancellor's bara 4 nätter (tur för det) eftersom vi abopterade från Durban området. Kanske just p g a detta korta vistelse fick vi ett av de minsta och sämsta (tror vi?) rummen. Ett litet rum, som var längst ner, som var mörkt och mögel på väggen i köksvrån. Det vara bara ett rum, och för att äta fick den ena ta den enda stolen som fanns i rummet och ha talriken på knät, och den andra fick sitta på sängen, inte så bekvämt. Dessutom var altanen, där många familjer umgicks (och rökte!!), precis mittemot vår dörr så antingen fick man hålla dörren stängt eller gå och be dem att röka nån annastans. Vi saknade också ett "samlingslokal" inomhus för regnväder, men de med större rum/lägenheter kanske inte gjorde det. Tror att mycket beror på vad man får för rum!

Anonym sa...

Sista veckan bodde vi på Chancellor's Court, och det tyckte vi var jättemysigt och trevligt med trevlig personal. Det är också väldigt mycket värt att träffa andra familjer i samma situation, och att dela upplevelsen gör att man knyter starka vänskapsband, det vet alla som bott på Lethabong, tex. Så hade vi sådan tur att det var så många trevliga familjer där samtidigt som vi - en del är dessutom kvar i skrivande stund! Härligt att sitta ute och grilla på kvällarna istället för att skotta snö som vi gör just nu...