1.10.07

>>>AFSA fråga 17 : Vid första ögonblicket

Vad var det allra första du la märke till
när du träffade ditt barn för första gången?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så liten hon var!

Anonym sa...

Att han var så liten & vacker.

Det var tur att de filmade för jag mindes inte vem som lämnade över, jag såg Bara honom!

Anonym sa...

Vad liten hon var! Att hon var ännu sötare i verkligheten än på riktigt. Rosaklädd från topp till tå och doftade parfym, och stora vackra svarta ögon.

Sen gav de henne över till mej och jag har ingen aning vad jag tänkte då!

Anonym sa...

Med vår pojke tänkte jag oj vad söt han är och med lilla prinsessan vilken liten sötnos. Med dottern hade brosorna träffat henne innan oss och de hade mycket att säga om hur söt hon är!

Anonym sa...

jag tittade på hans händer! Var nyfiken på hur dom skulle se ut,vi hade fått veta att han skulle ha 12 fingrar och 12 tår. Att han var söt/liten och att jag älskade honom visste jag redan!!!!!
Poblem orienterat kanske att se på hans fingrar "först" men säg den som reagerar "normalt" när man får barn?!? (VAD är normalt?)

Anonym sa...

Oh, så söt! Sedan det där plinget i hjärtat som talade om att nu är jag fast! Doften av bebis och de vackra, vackra ögonen.

Anonym sa...

Jag trodde det skulle komma himlastormande känslor, men det gjorde det inte. Jag trodde säkert att jag skulle gråta floder, men inte en droppe. Allt kändes bara bra och tryggt. Det var så skönt att vi fick bra kontakt med en gång.

familjen Rydén sa...

Hans nyfikna uppsyn!

Anonym sa...

ÄNTLIGEN!!!