13.8.07

>>>AFSA fråga 12 : Matchning

Här kommer en till AFSA fråga enligt önskemål!

>>> Hur lång tid tog det från det att ni blev matchade med ert barn till dess att ni fick barnbesked?


>>> Blev ni valda av en mamma eller av matchningskommittén?


(om man vill så kan man lämna ett anonymt svar)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vi blev matchade 5 dagar före vi fick barnbesked. De kunde ha meddelat direkt men väntade eftersom den biologiska mammans ångertid inte hade gått ut. Det var en matchningskommitté som utsåg oss.

Anonym sa...

Vi blev båda gångerna valda av den biologiska mamman innan barnen föddes. Vi fick därför barnbesked båda gångerna så fort de 60 dagarna hade passerat. Fjorton dagar efter bb var vi i SA. Barnen var därmed väldigt små när vi fick dem i vår famn.

Anonym sa...

Vi blev matchade samma dag som barnbeskedet kom. Det var matchningskommittén & gud som utsåg oss som föräldrar till världens underbaraste barn!!

Anonym sa...

Vi blev matchade cirka två veckor innan vi fick barnbeskedet. Vi blev valda av den biologiska mamman och pappan.

Anonym sa...

Vi blev matchade 4mån innan bb vilket vi fick veta då vi läste rapporten pga av att barnet är extremt prematurt och de ville kolla utvl m.m. på barnet innan de var redo för adoption. Vi blev matchade av matchningskommiten och gud såklart!

Anonym sa...

Med första barnet 11 maj av den biologiska mamman, barnbesked 27 augusti. Med andra barnet, mamman ville att hennes socialarbetere skulle vara med och välja. Vi fick barnbesked när dottern var 3,5 månader. Tack Heidi! Båda barnen födda på en fredag. Första barnbesked, torsdag, andra en fredag. Båda var ca 3,5 mån när vi kom till SA. Dessa fantastiska, märkliga, magiska resor.

Anonym sa...

Vi blev matchade två veckor innan vi fick barnbeskedet. Jag gissar att det kan bero på att domstolarna inte har hur många tider som helst.

Anonym sa...

Hej!

Första gången blev vi utvalda av den biologiska mamman.

Andra gången av matchningskommitten.

Andra gången vi var där fick vi väldigt utförligt förklarat hur de tänker i matchning. Helt otroligt vilken omsorg! Likheter i biomammans och adoptivmammans egenskaper, likheter med storasyskonen, de tyckte vi behövde en "easy-baby" eftersom vi redan hade två barn tidigare.

Med stor omsorg, förböner och en stor förtröstan på Gud blir matchningarna så bra.