12.9.07

>>>AFSA fråga 16 : Hemresan

Hur gjorde ni för att göra hemresan (på flyget)
så bra som möjligt???

Vad skulle ni gjort annorlunda???

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi åt middag på flygplatsen så kunde barnen somna direkt! Vi hade en korg till Pauline och hon sov jättebra! Flygvärdinnorna var jätte hjälpsamma med välling etc. Vi gav barnen näsdroppar innan så det var lättare att lyfta.
Om vi hade ändrat något JAAAAA första resan inte ha en son med öroninflammation med spräckt trumhinna när vi kom fram i London! Han hade inte några som helst tecken på att ha ont i örat innan! Andra gången var både jag och min man magsjuka... Men vi fick så mycket hjälp av flygpersonalen!

Anonym sa...

Vi hade med en liten termos hemifrån som vi kunde fylla med varmt vatten på flygplanet och så köpte vi en mineralvattenflaska att bland amed för lagom temperatur och färdiguppmätta mjölkersättningsdoser via doserare som fanns att köpa båd ei SVerige och i Sydafrika (på Ackermans och apoteket). Ge barnet att dricka vid start och landning + avsvällande näsdroppar. Varm filt är också bra till barnet.

Anonym sa...

Med facit i hand och två resor i bakfickan kan jag bara säga att jag inte hade behövt lägga såå mycket tid och kraft på att oroa mig för hur resan skulle gå. Barnen var de som sov bäst och allt flöt på superbra.

Några tips:
Ha stenkoll på vart ni har packat ner allt viktigt
Ha lite extra gott till storasyskonen
Om ni har fler barn, bestäm innan vem som har ansvar för vem.
Var inte bekväm! Snart är ni hemma i trygga Sverige igen med all lyx du behöver :)
Alltid lite extra pyssel till de stora barnen så de inte kryper på väggarna! Var alltid steget före och förbered dem på vad som ska hända
Värm upp kindmusklerna - ni kommer få le mycket och få många kommentarer under resan av folk som beundrar det ni gör!

Lycka till på ert livs resa :)