24.7.07

>>>"Guest House" - serien : The Rose

Läge:

-Beläget i Arcadia-området, inom gångavstånd till Hatfield Shopping Centre, Eastwood Shopping Centre, parker, restauranger, konstgalleri etc.

-Gästhuset är 1 km från Abbas kontor.

Annat:

-Simbassäng, trädgård

-Speciellt bra för större familjer som behöver mycket utrymme.

-Air-conditioning

-TV

Säkerhet:

-Stängsel med säkerhetsgrind


Vad tyckte ni om att bo på The Rose?

What did you think about your stay at The Rose?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi tyckte mycket om det. Härlig plats att vara på och vänlig personal!

Anonym sa...

Vi tyckte att det var jättebra! Underbar trädgård & pool, väldigt fint. Vi stördes inte av någon trafik på nätterna, det ligger inte vid någon större trafikerad väg.
Personalen hjälper gärna till om man undrar över något eller behöver hjälp på något sätt.

Anonym sa...

I guess this is a question whether or not the Rose is a good place to stay? It depends on your needs I guess. We were there in may and june of this year and enjoyed our stay. It is a little past glory and the management isn't as good as it used to be but it is stil a good place to stay. When you are out there with one child I do recommend the small cottage. If you bring family (like other children and or grandparents) with you it's best to reserve the large cottage. If you need Internet, they do have facilities but you'll have to pay approx. 1 Rand per minute and the Wifi does'n't go beyond the main building.

Regards,

Jaap

Anonym sa...

We stayed there four years ago, so I don't know how it is now. We enjoyed our stay. You know, I just remember sitting by the pool and reading, and being totally distracted by another family who had their gorgeous kids with them. And we were jet-lagged. And anxious to get to the Lethabong. So, maybe my opinion doesn't count for much!

Katie, would you ever want pictures of the Rose, or Lethabong, or other pictures from our time in South Africa?

Anonym sa...

Vi bodde en natt på the Rose innan vi fick plats på Chancellors som vi önskat. Första natten på the Rose kände vi oss ensamma och vilsna. Det kändes inte som om de i receptionen förstod vad jag frågade efter när jag undrade hur man beställer mat från Mr Delivery, så kvällen slutade med hungriga magar och chipsmiddag.
Trädgården var fin, men vi pratade inte med någon annan familj där, vilket våra vänner som kom till Chancellors direkt hade gjort. När vi kom till Chancellors var det en befrielse för oss som ville vara sociala och få reda på mer om vad som väntade oss i SA.
Frukosten var bättre på the Rose, där det fanns fler valmöjligheter och poolen är klart mycket större.
Rummen kändes fina på båda ställena.

Anonym sa...

Vi var tre vuxna och tre barn som bodde två veckor på The Rose.
Vi saknade verkligen ingenting.
Nära till allt, god service och en stor och rymlig lägenhet som gjorde vistelsen till en mycket positiv upplevelse.

Anonym sa...

Vi bodde första veckan på The Rose, men där blev vi bestulna av någon i personalen. Visserligen inte på några saker av större värde för oss, de tog en stor ask chokladpraliner, en burk kakor och en solhatt (i och för sig resminne från USA, så det var inte så kul), och växelmynt (resten var inlåst). Det ätbara var avsett för Abba Nurserys personal, och var förstås inte oersättligt, men det är känslan av att du måste lita på personalen och att någon har gått igenom dina saker som förstås är obehaglig. Jag tycker ingen ska bo där innan de har styrt upp saker och ting. Förutom stölden var det väldigt skabbigt, ofräscht och luktade superilla av någon sorts insektsspray. Martie tog förstås hand om det hela, så i sinom tid blir det säkert ändring, men just nu är detta alltså tingens ordning på The Rose. Fast de har en underbar trädgård och pool...