22.8.07

>>>"Guest House" - serien : Elstree Mansions
Läge:

-Beläget i Arcadia-området, inom gångavstånd till det mesta.

Annat:

-Liten simbassäng

-Speciellt bra för större familjer som behöver mycket utrymme.

-Varje rum har ett fullt utrustat kök.

  • 2 x 2 Sovrum
  • 2 x 2½ Sovrum
  • 2 x 3 Sovrum

-TV

Säkerhet:

-Stängsel med säkerhetsgrind


Vad tyckte ni om att bo på Elstree Mansions?

What did you think about your stay at Elstree Mansions?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi bodde inte där men gick förbi & om vi inte minns fel så var det en jättejobbig lång backe upp dit. Vi tyckte att de andra ställerna ligger mer "centralt". Det såg väldigt fint ut utifrån.

Anonym sa...

Vi var jätteglada över att bo på Elstree. Vi reste tillsammans med vår då 3½-årige son och min kusin som barnpassningshjälp, och det var perfekt med en så stor lägenhet (vi bodde i den största). Gällande säkerheten så kändes det väldigt tryggt att bo där. Elstree ligger på en lugn gata där det sällan händer nåt, knappt man ser nån bil köra förbi ens. Jag frågade Martie om det där med säkerheten när vi bokade resan, och hon sade att enligt hennes åsikt är stället lika så säkert som de övriga guesthousena. Skillnaden är att det inte ligger på ett lika livligt område och därmed inte behöver vakter, utan stället har samma säkerhet som alla andra hus i området.

Den enda nackdelen med Elstree var backen tyckte vi, och eftersom vi är personer som gillar att promenera och inte har nåt emot att få lite motion så tyckte vi inte att det gjorde ett dugg. Man fick lite extra tillåtelse att äta god chokladpudding från Eastwood i stället! :-)

Om vi åkte en annan gång skulle vi defintivt boka Elstree igen om det var möjligt. Det var jätteskönt att ha en egen lägenhet som var som ett andra hem. Jo-Ann som sköter stället var jättetrevlig. Det var också jättebilligt med tanke på hur stort det var och att det ingick städning (trevliga snälla tjejer som kom in varje vardag och som också skötte byket mot en liten summa).

Elstree låg visserligen längre bort från Abbas kontor (15 min promenad), Hatfield (20-25 min), Eastwood (10 min) och närmsta livsmedelsbutik (5 min), men inte så mycket att det gjorde nåt tyckte vi. Dessutom åkte vi de flesta dagar på diverse utflykter och då var det sak samma var man bodde eftersom vi blev upplockade av chauffören.

Det bästa var att vi hade ett så fint litet kök där vi kunde tillaga precis den maten vi ville ha varje dag, utav de fantastiska ingredienser som fanns att köpa i butiken varje dag i januari när vi var där. Tror jag aldrig har ätit så gott på nån resa förr!