2.6.10

Hej från Pretoria!

Hej från Pretoria, Sydafrika!

Vi är här och adopterar vår andra tjej som vi fick i måndags. Hon är helt ljuvlig och både hennes storasyster Esther och vi njuter av att ha henne i vår familj! Vi ska på domstolen på fredag, så det kommer säkert något foto på henne här på AFSA-sidan senare samma dag! Det får ju bli Veckans Bild!

Här i Sydafrika handlar allting om Fotbolls-VM just nu, vilket är spännande. Det blir verkligen ett fantastiskt värdland för evenemanget. Några matcher kommer att spelas här i Pretoria på Loftus Versfeld, bara ett stenkast ifrån gästhusen där adoptivfamiljerna bor.

Vi är den sista familjen från alla länder som hann komma ner innan VM. Det är lätt att förstå varför de ville "sätta stopp" för adoptioner under VM: det har nog mest att göra med hur svårt det har varit att hitta flygbiljetter hem och hitta boende under själva VM, samt att trafiken kommer att bli kaotisk under den tiden. Så de ska göra allt de kan för att få hem oss efter 2 veckor istället för 3, vilket kanske blir möjligt i och med att vi kommer att vara den enda adoptivfamiljen här, inte bara ifrån Sverige utan hela Skandinavien och Holland! Det kommer att kännas rätt ensamt om det bara är vi här i en hel vecka! Alleyn Mansion har varit ett underbart ställe att bo på.

Vill ni följa vår privata adoptionsblogg kan ni maila mig, så skickar jag länken.
Maila till afsasidan (at) gmail.com

Inga kommentarer: