24.8.07

>>>Söndag blir sista dagen för anmälan till AFSA Exchange

Nu när det kommer in allt fler barnbesked så är det lika bra att sätta igång med "AFSA Exchange"!

Sista dagen för anmälan blir nu på söndag.

Alla ni från Danmark är också jättevälkomna att vara med! I så fall får danska par andra danska par, och svenska par andra svenska par osv.

måndag skickar jag ut ett mail till alla deltagande om vilket par ni har fått samt övriga instruktioner om hur vi kan göra detta till ett lyckat inslag i allt väntande!

Vill ni vara med, maila namn och adress till lorentzontranslation@yahoo.se

AFSA Exchange kommer att gå till så här:

1) Om ni är ett par som väntar antingen på att skicka era papper eller väntar barnbesked, och ni vill vara med i AFSA-Exchange, så skickar du oss din anmälan (helt enkelt ett mail om att ni vill vara med, vad ni heter och er adress).

2) När vi har fått in tillräckligt många intresserade familjer, så väljer vi ut ett annat par till er slumpmässigt. Du får ett mail där det står vilket par ni har fått och deras adress. (Svenska par får svenska par, danska par får danska par etc.)

3) Första uppgiften utför du som en ”hemlig kompis”.

Det vill säga, under tiden paret väntar så skickar ni dem någonting relativt enkelt som kan passa ett barn från 0-2 år (kan vara t ex en haklapp, leksak, mössa m.m.) för ungefär 100 kr. Men du skickar det anonymt! (bara för att höja spänningen!).

4) Andra uppgiften utför du efter att paret har kommit hem med sitt barn.

Då skickar du en till present (och vet kanske då vilken storlek etc är mer lämpligt och kan köpa klädesplagg t ex, igen för 100 kr) till barnet, men den här gången (om ni vill) kan ni avslöja vilka ni är!

Vill ni vara med, maila namn och adress till lorentzontranslation@yahoo.se

Inga kommentarer: